Uddannelsesinstitutioner


Hvis I vil give jeres elever en helt speciel oplevelse med plads til fordybelse i aktuelle samfunds problematikker, ny inspiration, et engagerende og fagligt relevant debatforum samt muligheden for demokratisk socialisering, så tag et kig på vores tilbud.

Vi tilbyder arrangementer i både vores egne eller jeres ønskede lokaler for mindre hold og for hele overgange fra udskolings-trinnet og opefter i overbygningen. Vi udbyder et bredt udvalg af film og instruktører, der altid tilrettelægges specielt efter jeres personlige behov, relevans, tværfaglighed samt det enkelte fags læremål og pensum. 
Instruktøren vil selv præsentere og tale om sine oplevelser med filmen, samt invitere publikum til at stille spørgsmål. Et filmforedrag kan vare fra én til to timer efter selve filmvisningen alt afhængig af jeres tidsramme.
Udover filminstruktøren vil der være en moderator fra Auteur til stede, der vil sørge for at køre debatten samt klargøre filmens relevans, og hvordan den konkret kan arbejdes med i en faglig kontekst. Vi sender gerne undervisningsmateriale ud til den enkelte film på forhånd, så eleverne har mulighed for at forberede sig til debatten og evt. opstille et elevpanel.

Tag et kig i vores instruktørgalleri for inspiration eller kontakt os for helt nye og spændende premieretitler.