Back to All Events

Auteur Filmklub Kvarterhuset: The Return

  • KvarterHuset 3 Jemtelandsgade København, 2300 Denmark (map)

Auteur Filmklub er etableret som en videreførelse af Ebbe Preisler's MandagsDokumentar. I filmklubben vil der altid være en instruktør, medvirkende eller lignende til at deltage i debatten omkring en given film. Biografen er opbygget med tanke på et miljø, der hylder den levende, kritiske, tankefulde og aldrig stillestående samfundsdebat.

Filmprogrammet består således af film med meninger og indhold - og spænder fra nogle af de væsentligste højdepunkter i dokumentarfilmens historie til nutidige skarpe virkeligheds skildringer skabt af nogle af vor tids og gårsdagens store filmkunstnere.

Et arrangement består af en filmvisning efterfulgt af debat og q&a med filmens instruktør eller producer. Filmklubben er en donations baseret medlems klub.

Billetter købes forud via Billetto eller i døren via. mobilepay ved Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3.

Billetpris (via. billetto): 60 kr.
Billetpris (via. dørsalg): 70 kr.


THE RETURN
Spillefilm 2018 / 84 min. / Instruktør: Malene Choi Jensen

To dansk-koreanske adoptivbørn vender for første gang tilbage til Korea. Karoline og Thomas bliver ved mødet med deres fædreland og med andre adopterede hvirvlet ind i en storm af følelser, der tvinger dem begge til både at tvivle på og konfronteres med deres egne skæbner og identiteter.

THE RETURN opererer inden for hybrid-genren og er delvist baseret pa° instruktøren, Malene Chois, egne erfaringer samt andre adopteredes historier, som Malene fik indblik i under indspilningen af filmen i Seoul.

Med besøg af instruktør Malene Choi Jensen.

MALENE CHOI JENSEN
Malene er uddannet fra Danmarks Folkehøjskoles dokumentarprogram i 2005. Hendes værker, fiktion og dokumentarfilm er blevet vist på f.eks. Hot Docs, Göteborg Film Festival, Nordisk Panorama og Venedig International Short Film Festival. Hendes kortfilm Dyret (2012) modtog den danske Robert pris for bedste kortfiktion.

Earlier Event: April 28
Auteur Dinners: Fædre og Sønner
Later Event: April 30
Auteur Talks: Olsen banden ser rødt