Back to All Events

Auteur Filmklub: Dem vi var

  • Kvarterhuset 3 Jemtelandsgade København, 2300 Denmark (map)

Kom med til gratis filmvisning i Kvarterhuset Amagerbro.

DEM VI VAR

Sine Skibsholt, 82 min.DK/Dokumentarfilm

Det ligner et liv som så mange andre: Kristian og Mette Line har været sammen i 12 år. Det begyndte med forelskelse, rejser og karriereræs, og senere voksede livet som ”dig og mig” til en familie. Sammen har de børnene Celeste og Cyron, og for 2 år siden købte de drømmehuset i Kgs. Lyngby. Her skulle de udleve deres mange drømme og forestillinger om livet. Men en dag falder den 39-årige Kristian pludseligt om med en fatal blodprop, som ødelægger 1/3 af hans hjerne. Skaden er uoprettelig og livet, som de kendte det, er for evigt ovre.

Earlier Event: March 7
Auteur Dinners: Hundeliv
Later Event: March 11
Auteur Filmklub Kvarterhuset