Back to All Events

Auteur Dinners: Hjertelandet

  • Karens Minde Kulturhus 19 Wagnersvej København, 2450 Denmark (map)

Auteur Dinners forener kulinariske madoplevelser med udfordrende film og et intimt møde med filmskaberen. Hvert arrangement består af en filmvisning efterfulgt af en uformel debat og snak mellem gæsterne og instruktøren over en lækker middag.

”Der bor 926 thailandske kvinder i Thy. For 25 år siden boede der ingen … bortset fra én.” (Fra filmens introtekst)

Siden Sommai - en tidligere sexarbejder fra Thailand - blev gift med den lokale jyde Niels, har over 900 thailandske kvinder, slået sig ned med danske mænd, i et ellers tyndt befolket område i Jylland.

Instruktøren bag tv-dokumentarerne ”Fra Thy til Thailand” og ”Fra Thailand til Thy” følger gennem mere end 10 år et udsnit af disse pardannelser mellem håbefulde thaikvinder og deres danske mænd, som ellers levede i ensomhed.

Med instruktørerne Janus Metz og Sine Plambech.

MIDDAG:

Thaikylling i rød karry med Jasminris, koriander og fladbrød.

Til dessert: Mango sticky rice

OM AUTEUR DINNERS

Samtaler bliver altid lidt hyggeligere og dybere over et godt måltid. Det dyrkes til fulde i dette koncept, hvor gæsterne efter en film, kan møde en filmskaber over en intim og helt uformel, middag.

Auteur Dinners afholdes af Elk Film i samarbejde med forskellige venues i København og resten af landet. Auteur Dinners er særlige aftener, hvor gribende fortællinger - og en filmskabers personlige oplevelser med en film – forenes med kulinariske madoplevelser. Vi tror på at dette forum kan give både gæster og filmskaber en anderledes og udbytterig filmoplevelse, hvor kærlighed til kunst, mad og samtale, driver værket.

Pris: 140 kr inklusiv film og efterfølgende middag.