Back to All Events

Auteur Dinners: Charmøren

  • Karens Minde Kulturhus 19 Wagnersvej København, 2450 Denmark (map)

Auteur Dinners forener kulinariske madoplevelser med udfordrende film og et intimt møde med filmskaberen. Hvert arrangement består af en filmvisning efterfulgt af en uformel debat og snak mellem gæsterne og instruktøren over en lækker middag.

OM FILMEN
Hver aften vender den charmerende Esmail tilbage til samme vinbar i indre København for at forføre kvinder. Nætterne afsluttes som regel i kvindernes lejlighed. Men Esmail har en fortid og en skjult agenda, og en aften møder han Sarah, som ser lige igennem ham og afslører hans hemmelighed.

Med instruktør Milad Alami.

MIDDAG
Chiligryde med pintobønner, gulerødder og porrer.
Serveres med citrongremolata, tyk yoghurt, salat og brød.
Til dessert: Rødgrød med fløde

OM AUTEUR DINNERS
Samtaler bliver altid lidt hyggeligere og dybere over et godt måltid. Det dyrkes til fulde i dette koncept, hvor gæsterne efter en film, kan møde en filmskaber over en intim og helt uformel, middag.
Auteur Dinners afholdes af Elk Film i samarbejde med forskellige venues i København og resten af landet. Auteur Dinners er særlige aftener, hvor gribende fortællinger - og en filmskabers personlige oplevelser med en film – forenes med kulinariske madoplevelser. Vi tror på at dette forum kan give både gæster og filmskaber en anderledes og udbytterig filmoplevelse, hvor kærlighed til kunst, mad og samtale, driver værket.

Pris: 140 kr inklusiv film og efterfølgende middag.

Earlier Event: February 21
Auteur Dinners: En Frygtelig Kvinde