Back to All Events

Auteur Filmklub Kvarterhuset: False Confessions

  • KvarterHuset 3 Jemtelandsgade København, 2300 Denmark (map)

FALSE CONFESSIONS

Dokumentar 2018 / 91 min. / Instruktør Katrine Philp

Den danskfødte forsvarsadvokat Jane Fisher-Byrialsen kæmper for at forhindre falske tilståelser, så færre ender i fængsel for forbrydelser, de ikke har begået. Gennem fire af hendes sager, der involverer falske tilståelser, undersøger filmen de psykologiske aspekter, der er i spil, når mennesker tilstår noget de ikke har gjort, og hvilke konsekvenser det har for dem, deres familier og for samfundet.

Med besøg af filmens instruktør Katrine Philp.

KATRINE PHILP (1978)

Uddannet dokumentarfilm-instruktør fra Den Danske Filmskole i 2009 med afgangsfilmen "Book of Miri". Med denne vandt hun European Young CIVIS Media Prize og blev nomineret for Best Student Film på IDFA, 2010. Derudover vandt den Full Frame President's Award på Full Frame Documentary Film Festival.

Earlier Event: January 27
Auteur Dinners: Håbet bag Hegnet