Back to All Events

Auteur Dinners: Håbet bag Hegnet

  • Karens Minde Kulturhus 19 Wagnersvej København, 2450 Denmark (map)

Auteur Dinners forener kulinariske madoplevelser med udfordrende film og et intimt møde med filmskaberen. Hvert arrangement består af en filmvisning efterfulgt af en uformel debat og snak mellem gæsterne og instruktøren over en lækker middag.

På Marokkos kyststrækning ud mod Middelhavet ligger Melilla. På bjerget oven for den spanske enklave lever tusindvis af håbefulde afrikanske migranter med en drøm om en dag at forcere hegnet ind til Europa. Abou fra Mali er en af dem. Han er hovedperson i 'Håbet bag hegnet' og har selv ført kameraet i de 16 måneder, filmen følger ham, mens han forsøger at tage springet.

Filmen har vundet ti priser og special mentions siden den havde verdenspremiere på Berlin Filmfestivalen og der sikrede sig den Økumeniske Pris.

Med instruktør Estephan Wagner.