Back to All Events

Newly Single

  • Hahnemanns Køkken 14 Sankt Kjelds Plads København, 2100 Denmark (map)

/// CPH PIX x AUTEUR: 'NEWLY SINGLE' + MIDDAG ///

Samtaler bliver altid lidt hyggeligere over et godt måltid mad. Derfor inviterer vi sammen med Auteur til en noget anderledes aften, når kompetent filmsnak møder kulinarisk oplevelse. Vi viser den kulsorte noir-komedie 'Newly Single' og går derefter ombord i delikate lækkerier, serveret af Hahnemanns Køkkens dygtige kokke. For bordenden sidder filmens amerikanske instruktør Adam Christian Clark og danske Christian Tafdrup, som sidste år gjorde sig bemærket i kønsdebatten med spillefilmen 'En frygtelig kvinde'. Der er lagt i kakkelovnen til en noget anderledes samtale hen over middagsbordet.

OM FILMEN
'Newly Single' er løst baseret på instruktørens eget liv og fortæller historien om den lettere selvcentrerede filminstruktør Astor, som på kanten af sit store gennembrud formår at skubbe kæresten fra sig og derefter kaster sig hovedkulds tilbage på datingscenen. 

Billet: 300kr.
https://m.cphpix.dk/form/2538
- - - - - 

/// CPH PIX x AUTEUR: 'NEWLY SINGLE' + DINNER ///

Conversations are always a little cosier over a good meal. Therefore, we invite you together with Auteur to a somewhat different evening, when competent conversations about film meet culinary experiences. We are screening the pitch-black noir comedy 'Newly Single' and subsequently turn our attention to delicate delights, served by the skilful cooks of Hahnemann's Køkken. 'Newly Single' is loosely based on the director's own life, and tells the story of the slightly self-centered film director Astor, who on the verge of his major breakthrough manages to break up with his girlfriend and subsequently throws himself head over heels onto the dating scene. The end of the table will be occupied by the film's American director Adam Christian Clark and the Danish director Christian Tafdrup, who last year caused a stir in the gender debate with the feature film 'A Horrible Woman'. The stage is set for a somewhat different conversation over the dinner table.

Ticket: 300kr.

Earlier Event: September 26
Fuglene over sundet
Later Event: October 1
Human Scale