Back to All Events

The Distant Barking of Dogs

  • Karens Minde Kulturhus 19 Wagnersvej København, 2450 Denmark (map)

10-årige Oleg bor i det østlige Ukraine – en krigszone der ofte genlyder af antiluftskyts og missilbombardementer. Til tider er disse lyde langt væk, men andre gange frygtindgydende tæt på. Mens mange har forladt det farlige område, er Oleg blevet tilbage sammen med sin bedstemor, som har taget sig af ham, siden hans mor døde. De har ikke andre steder at tage hen. 

Mens han venter på, at krigen slutter, bruger Oleg tiden på at hænge ud med sin yngre fætter Yarik og den ældre dreng Kostia. Sammen tager de på eventyr, hvor de taler om at blive rigtige mænd og prøver hinandens grænser af – men går af og til for langt.

91 min
Instruktør: Simon Lereng Wilmont
Producer: Monica Hellström


MIDDAG

Mere info om aftenens menu følger


OM AUTEUR DINNERS

Auteur Dinners afholdes af Elk Film i samarbejde med forskellige Venues i København og resten af landet. Auteur Dinners er særlige aftener, hvor gribende fortællinger, og instruktørens personlige oplevelser med en film forenes med kulinariske madoplevelser. Samtaler bliver altid lidt hyggeligere og dybere over et godt måltid. Det dyrkes til fulde i dette koncept, hvor gæsterne efter en film kan møde instruktøren over en intim middag. Med dinners arrangementerne skabes et rum, hvor alle deltagere kan engagere sig og møde kunstneren direkte i øjenhøjde. Vi tror på at dette forum kan give både gæster og instruktør en anderledes og udbytterig filmoplevelse, hvor kærlighed til kunst, mad og samtale driver værket.

Pris: 140 kr. inkl. film og efterfølgende middag.

Auteur Dinners (tidl. Dinner & Docs) i Karens Minde Kulturhus er støttet af Kgs. Enghave Lokaludvalg

Earlier Event: November 1
DOEL
Later Event: November 8
Unge Astrid