Back to All Events

The Godesses of Food

  • Cph Cooking & Food Festival Israels Plads København Denmark (map)

PRISVIDENDE DOKUMENTAR OG GOD MAD

Som en helt særlig belønning denne sommer har Copenhagen Cooking & Food Festival lavet et samarbejde med Auteur Dinner og Kadeaus lillesøsterrestaurant, Roxie. Vi giver dig en unik film– og madoplevelse, når vi viser den prisvindende dokumentar ‘The Goddesses of Food’.
Aftenen vil starte med en uformel og intim debat med instruktør Vérane Frédiani, som vil fortælle om sine personlige oplevelser i forbindelse med at lave filmen. Under debatten vil vi nyde en lækker middag serveret af restaurant Roxie. Aftenens menu vil bestå af en forret samt en family-style hovedret. Efter middagen viser vi ’The Goddesses of Food’ og afslutte aftenen med en kort spørgerunde.

Om filmen:
Det er bredt rapporteret, at der mangler kvindelige kokke, men det er dog ikke ensbetydende med, at der ikke er kvinder, som er vildt dygtige til det, som de laver! I det mandedominerende madunivers vil du opleve at kvinderne vil ændre gamet på alle punkter. Der vil blive præsenteret de bedste kvindelige kokke, inklusive multi Michelin stjernekokkene Dominique Crenn og Barbara Lync, og introduceret stigende stjerner og kokke, som laver fantastisk mad i alle verdens hjørner. En global rejse som udforsker den kvindelige styrke i gastronomien. Anerkendte kokke og journalister undersøger, hvad der holder kvindelige kokke tilbage i den moderne fortolkning af madlavning og hvordan man kan ændre måden, hvorpå der bliver set på de kvindelige kokke i madbranchen.

Om restaurant Roxie:
Roxie har rødderne solidt plantet i Kadeaus madunivers og trækker på en masse erfaring herfra. Men Roxie vil også være sin egen. Restauranten er en uformel, moderne og hyggelig lillesøster, hvor velsmagende mad i hyggelige omgivelser og gæstens velvære er i centrum.
Aftens kok vil være den dygtige køkkenchef Annika Madsen. I baren vil det være muligt at købe vin og øl, der passer perfekt til middagen

Earlier Event: August 25
Michelin Stars
Later Event: September 2
Kom på tur med far