Back to All Events

Kom på tur med far

  • Godbanen 3 Skovgaardsgade Aarhus, 8000 Denmark (map)

Søndag d.2 september inviterer FoodFilmFestival i samarbejde med Auteur Dinners til et helt særligt film- og spisearrangement for de aller mindste.

Vi inviterer hele familien indenfor til en hyggelig og sjov formiddag på Godsbanen når vi viser to af Laurits Munch-Petersen's kortfilm 'På Tur med Far'.
Iris på 6 år tager tit med sin far Laurits på køretur. Det er køretur til steder, hun kender godt, og hun glæder sig til dem, fordi her er hun alene med sin far. Der opstår nemlig et særligt rum mellem far og datter på de ture. Et fordybelses-rum med plads til filosofiske tanker og fantasi. Det er filmenes omdrejnings-punkt: verden der kører forbi, musik og sange der synges, store tanker og små associationer der deles. Alt fra prut til døden kan vendes og drejes.

Efter filmen spiser vi frokost sammen med Laurits og Iris, som gerne vil fortælle om deres oplevelser bag filmen og svare på spørgsmål. Følelsen af, at samtaler altid bliver lidt hyggeligere og dybere over et godt måltid, dyrkes til fulde i dette koncept, hvor publikum efter filmen kan møde instruktøren og medvirkende i øjenhøjde til en uformel samtale over en frokost.

Sted Kedlen, Godsbanen
11:45 Dørene åbner
12:00 Filmvisning. Iris har udvalgt 1 film fra 'På Tur med Far'
12:30 Frokost med Iris og filminstruktør Laurits Munch-Petersen
13:15 Filmvisning. Iris har udvalgt 1 film fra 'På Tur med Far'
13:45 Tak for idag

Pris: 120 kr. pr. voksne og 60 kr. for børn under 12 år. Prisen inkluderer film, middag og instruktørmøde.

OBS. Billetsalget lukker lørdag d.1 september. Billetterne kan ikke refunderes, men er ikke navn-bundne.

Arrangementet er udviklet at FoodFilmFestival og Auteur og del af Festugen i Aarhus K

Om Filminstruktør Laurits Munch-Petersen, født 1973 i København er uddannet fra Danmarks Nationalskole og vandt en Oscar for sin debutfilm "Mellem Os" (Between Us) i 2004. Filmen vandt 13 internationale filmpriser og blev den mest prisbelønnede film i Danmarks Nationalskolens historie. Laurits har instrueret flere andre film, herunder spillefilmen Ambulance (2005), Seducer's Fall (2007), Over The Edge (2012), Shadow of a Hero (2015), Dolphin (2017).

På Tur med Far viser på nyskabende vis, det unikke samtalerum, som en bil kan skabe mellem barn og forælder. Desuden sætter den et vigtigt fokus på børns frie fantasi, sådan som den tager sig ud i form af børnetegninger.
Se filmens trailer her': https://vimeo.com/260772280

FoodFilmFestival er film, smagsprøver, workshops, talks med kokke, filminstruktører, forfattere, forskere, entreprenørs, dyrkere, virksomheder og kunstnere omkring mad, sundhed, bæredygtighed og madkultur. FoodFilmFestival har events, der inviterer festivalgæsterne til at lege med og sessions med fagfolk, der lægger op til tankevækkende debatter. Vi har filmevents og smagsindtryk der giver mulighed for nærvær og storslåede oplevelser for alle sanser. Følg os på FoodFilmFestival og Instagram FoodFilmFestival.

Earlier Event: August 28
The Godesses of Food
Later Event: September 9
Vold i kærlighedens navn