Back to All Events

Fuglene over sundet

  • Øens Spisested 71 Holmbladsgade København, 2300 Denmark (map)

Om filmen:
Året er 1943, og Arne Itkin er en berømt jødisk jazzmusiker, der bor i København sammen med sin kone Miriam og deres 5-årige søn Jacob. Der begynder at gå rygter om, at tyskerne vil deportere alle danske jøder, og da det bliver en realitet, må familien flygte fra deres hjem. De får at vide, at de kan blive sejlet til Sverige fra Gilleleje af lokale fiskere, men lokale kollaboratører og Gestapo kommer hurtigt på sporet af dem. Nu handler det om overlevelse for den lille familie, som håber at de mennesker, der kan hjælpe, er til at stole på.

Om instruktøren:
Nicolo Donato, Født 10. oktober 1974 i København. Donato har taget flere af Filmskolens efteruddannelseskurser og har arbejdet med musikvideoer, reklamer, kortfilm og spillefilm.

Kortfilmen "Os" (2006) blev vist til Cannes Film Festival og nomineret som bedste internationale film til Seoul International Film Festival. Spillefilmdebuten "Broderskab" (2010) blev vist på en lang række festivaler verden over og vandt prisen for bedste film til Rome International Film Festival.

Earlier Event: September 23
Moussa Diallo - Manden og musikken
Later Event: September 30
Newly Single