Back to All Events

Allepo's fall

  • Karens Minde Kulturhus (map)

Om filmen:
Hvad skete der egentlig med det Arabiske forår? Norsk-syriske Nizam Najar rejser til Aleppo for at få svar. Han følger oprørsgruppen Free Syrian Army i sin kamp mod det syriske regime og det som til sidst leder frem til oprørets sammenbrud. Aleppos Fall giver et unikt indblik i oprørets desperate kamp mod et undertrykkende regime i skyggen af et geopolitisk magtspil som ender fatalt. Dette er historien om hvordan det Arabiske forår gik fra håb til fortvivlelse, fra forår til høst.

Nizam Najar har løbet en kæmpe risiko for at kunne fortælle os denne historie, hvilket flere stærke scener i filmen vidner om. Som syrer opvokset i Aleppo giver han os et sjældent indblik i oprørernes indre tanker og stridigheder. Med sit blik og sine refleksioner gør Nizam dette til en stærk dokumentarfilm om en af vor tids værste konflikter.

Film og middag: 155 kr.

Earlier Event: October 18
Stor som sol
Later Event: October 23
Michelin Stars - Tales from the Kitchen