Back to All Events

Michelin Stars

Om arrangementet:
Som noget helt særligt til dette års Copenhagen Cooking & Food Festival er filminitiativet Auteur gået sammen med Thorvaldsens Museum om et unikt film- og middagsarrangement i helt spektakulære rammer.

Oplev Thorvaldsens kunstsamlinger på helt nært hold når vi inviterer til middag og filmvisning af den prisvindende instruktør Rasmus Dinesen's nyeste film 'Michelin Stars - Tales from the Kitchen'.

Tag plads blandt skulpturer og antikke kunstværker når vi viser en af dokumentarscenens største madfilm efterfulgt af en lækker flere-retters middag i selskab med instruktøren. Middagen serveres af chefkok Christian Buchard Rasmussen og restaurant Øens Spisested, som har taget filmens tema til sig i deres nytænkning af filmens gastronomiske spiseoplevelser. Henover middagen åbner vi op for samtale og debat med Rasmus Dinesen, hvor der vil være masser af plads til at gå i dybden med instruktørens egne oplevelser med filmen samt publikums spørgsmål.

Billetprisen (450 DKK) inkluderer adgang til Thorvaldsens Museum, filmvisning, flere-retters middag serveret af Øens spisested samt vinmenu og debat med filminstruktør Rasmus Dinesen.

Earlier Event: August 16
Silvana
Later Event: August 28
The Godesses of Food