Back to All Events

Danmark

  • Øens Spisested 71 Holmbladsgade København S, 2300 Denmark (map)

Om filmen:
Kærligheden rammer os som oftest, når vi mindst venter det - og når den gør, er det ikke uden konsekvenser. Det demonstrerer den unge debutant Kasper Rune Larsen fra Super8 på charmerende vis i den nye danske spillefilm 'Danmark'. Her følger vi den 22-årige Norge, der lever en skødesløs tilværelse som ungkarl i provinsen. Slacker-idyllen får dog en brat ende, da Josephine på 16 efter et onenightstand dukker op og fortæller, at hun er gravid. Pludselig skal de begge tage stilling til spørgsmål om børn og abort, alt imens de prøver at holde styr på forelskelse og drømme for fremtiden. Der er masser af uforfalsket charme i dette street-wise og intime ungdomsdrama, der handler om skatere, fester, ansvar og manglen på samme - og om at blive voksen og se virkeligheden i øjnene.

Om instruktøren:
Kasper Rune Larsen, født 1986, Vejle. Fra en tidlig alder overtager Kasper sin morfars gamle VHS-kamera og optager alt fra splatterfilm til skatevideoer. I 2010 er han fotograf elev på Aarhus Film og Fotoskole hvor han også instruerer sin første kortfilm “Epoke”. Den giver ham opmærksomhed nok til at kunne finansiere sin næste kortfilm “The Man Who Didn’t”, som i 2013 får ham optaget på instruktørlinjen på den anarkistiske filmuddannelse Super8. Det er i løbet af dette forløb at Kasper Runes debut spillefilm “DANMARK” bliver skrevet og instrueret.

Pris: 
200 kr. ink. appetizers, film, debat og lækker middag på restaurant Øens Spisested.

Earlier Event: April 29
Manenberg
Later Event: May 7
Mandags Dokumentar