Back to All Events

Ejersbo

  • Øens Spisested 71 Holmbladsgade København S, 2300 Denmark (map)

Om filmen:
Den afdøde forfatter Jakob Ejersbos to bedste venner kæmper sig op mod toppen af Kilimanjaro for at sige endeligt farvel og i al hemmelighed opfylde Ejersbos ønske om at få spredt sin aske netop dér. Undervejs fortæller filmen gennem venner, familie og kollegaer om den målrettede, ekstraordinære og gådefulde forfatters ellers ret private liv, og om hvordan Ejersbo ovenpå gennembrudsromanen "Nordkraft" med døden i hælene ofrede alt andet for at nå at færdiggøre sit hovedværk "Afrika-trilogien".

Om instruktøren:
Christian Holten Bonke har en baggrund som multimediedesigner og i 2005 dimitterede han som filminstruktør fra Den Danske Filmskole. Christians værker er karakteriseret ved at han fra en baggrund i musikerbranchen anvender sin musikalske følsomhed og viden om rytme og stemning i sine filmiske værker. Et tilbagevendende tema i Bonkes film, uanset formen, er fascinationen af mennesker, der inderligt brænder for en idé. Hans film er meget personlige portrætter, og han sætter altid det menneskelige aspekt i spidsen. 

200 kr. ink. appetizers, film, debat og lækker middag på restaurant Øens Spisested.

Earlier Event: March 18
Steppeulven
Later Event: April 10
Mand Falder