Back to All Events

Michelin Stars - Tales from the Kitchen

  • Stengårdens økologiske café Høveltevej 40, 3460 Birkerød (map)

Stengården præsenterer i samarbejde med Auteur Film et unikt film- og middagsarrangement i vores hyggelige rammer i cafeen i landlige omgivelser. Oplev på helt nært hold hvad Stengården kan med friske økologiske råvarer, når vi inviterer til middag og filmvisning med den prisvindende instruktør Rasmus Dinesens film 'Michelin Stars - Tales from the Kitchen'. Filmen introduceres af instruktøren.

Tag plads på første sal til snacks og bobler, når vi viser en af de nyeste film om gastronomi efterfulgt af en lækker middag med vin, dessert og kaffe i selskab med instruktøren. Menuen denne aften lyder på:

Ko fra gården med grønt og blomster
Gulerods og fennikel crudité med urteolie
Rødbedesalat med æbler, blåskimmelost og rugknas
Kartoffel-græskar rösti
Ølandsflute med pisket urtesmør

Dessert
Gårdens æblekage med creme fraiche 

Henover middagen åbner vi op for samtale og debat med Rasmus Dinesen, hvor der vil være masser af plads til at gå i dybden med instruktørens egne oplevelser med filmen samt publikums spørgsmål.

Billetprisen på 450,- inkluderer snacks & bobler, filmvisning, middag med vin samt dessert og kaffe serveret af Stengårdens Cafe og debat med filminstruktør Rasmus Dinesen.

18:00 Snack og lille glas bobler - serveres på 1. sal

18:30 Film 'Michelin Stars - Tales from the Kitchen' 

20:00 Middag og filmsnak med vin serveret ved langborde i stueetagen

20:30 Dessert og kaffe/te

Om Michelin Stars og Rasmus Dinesen

Vi lever i en gylden gastronomisk tidsalder, hvor ny nordisk mad er blevet kult. Vi er besat af mad og fotograferer med glæde en spændende gastronomisk servering og sender tusindvis af billeder ud på de sociale medier. Denne dokumentar går under overfladen og giver et dybtgående, ærligt og kritisk syn på den verden og hverdag Michelin kokke og restauranter befinder sig i. Den omfatter fortællinger fra kulinariske templer men graver også ind i storheden og manglerne i Guide Michelin.

Rasmus Dinesen. Instruktør, født 1971. Har instrueret reklamer, kort fiktion, musikvideoer og dokumentar serier for tv. Debuterede i 2003 med dokumentarfilmen "Det forbudte landshold" om det tibetanske fodboldlandsholds første internationale kamp. Har også produceret ”Verdens bedste kok” om Rasmus Kofoed, der i dag driver restaurant Geranium.

Om Stengården

I det smukke Nordsjælland kun 3 km fra Farum, 3 km fra Birkerød og 5 km fra Allerød ligger Stengården, som er et økologisk familielandbrug ejet og drevet af Elisabeth og Jens Otto Rasmussen. Gården er blevet drevet økologisk siden 1997. Stengården har en meget blandet produktion, som hovedsageligt afsættes fra egen gårdbutik. Produktionen består af æg, kartofler, grønsager, frugt og kalve/okse-kød. I gårdbutikken sælges i øvrigt et bredt udvalg af økologiske dagligvarer. I Stengårdens Café finder du lækker mad tilberedt med udgangspunkt i gårdens egne råvarer. På menuen er sandwich og salater, samt naturligvis lidt god kage med kaffe til. Stengårdens café er selvfølgelig også økologisk.


Pris: Mad, vin og film

DKK 450,00 + DKK 38,74 gebyr

Earlier Event: October 21
Allepo's fall
Later Event: October 25
Doel