Back to All Events

Stor som sol

  • Hahnemanns Køkken 14 Sankt Kjelds Plads København, 2100 Denmark (map)

Vi er meget glade for at kunne agere vært i selskab med Auteur Dinners omkring en række helt særlige filmmiddage. For de af jer der ikke har fået nok musik festival ovenpå en dejlig sommer er vi gået sammen med Auteur Dinners om at skabe en unik og eksklusiv film- og spiseoplevelse til jer. Ved at kombinere nogle af vores største passioner - nemlig velsmagende mad, dokumentarfilm, god musik og kolde øl, er vi kommet op med disse arrangementer.

Det første arrangement STOR SOM EN SOL (2018), instrueret af Kasper Kiertzner, vil blive screenet på dansk og efterfølgende debat vil ligeledes foregå på dansk. 

Auteur Dinners består af en filmvisning efterfulgt af en afslappet og personlig debat i selskab med filminstruktøren henover en lækker middag tilberedt af Hahnemanns dygtige kokke. Tag dine venner med og kom forbi til en anderledes, sjov og inspirerende film aften.

STOR SOM EN SOL (2018) instrueret af Kasper Kiertzner

Efter to anmelderroste albums er The Minds of 99 i færd med at lave deres tredje udgivelse, 'Solkongen'. Med syrede tekster, en fuckfinger til genrer og tæt limet sammen af mange års venskab vil bandet endnu højere op at flyve. 'Stor som en sol' bevæger sig med gruppen fra udsolgte koncerter til isolation i en bunker og til et langt trip til Bornholm. Filmen skildrer et band, som forsøger at finde fodfæste midt i en brydningstid – både internt og i den verden, de lever i. Frontfiguren og perfektionisten, Niels Brandt, balancerer mellem sine egne ambitioner og en person, som egentlig bare er Niels på 33 år. Men netop som de fem venner står på springbrættet til at indfri drømmen, de sammen har båret på siden barnsben, er Niels' kreative drivkraft – mørket - pludselig forsvundet. Er Niels nødt til at søge tilbage i sit mørke sind for at få sine visioner ud? Og kan limen i vingerne holde til at nærme sig solen endnu mere? En rå og ærlig fortælling om fem venners rejse mod lyset. Verdenspremieren præsenteres i samarbejde med Soundvenue.

Se filmens trailer her: https://vimeo.com/257865224

Billetten koster DKK 275 inklusive aftensmad og film:
https://www.hahnemannskoekken.dk/begivenheder/

Earlier Event: October 8
The Human Scale
Later Event: October 21
Allepo's fall