Back to All Events

Human Scale

  • Nicolai Biograf 2A Skolegade Kolding, 6000 Denmark (map)

Nicolai Biograf får besøg af filminstruktør Andreas Dalsgaard, som vil stå for et kort oplæg samt efterfølgende debat i forlængelse af filmen.

Om instruktøren:
Andreas Dalsgaard er uddannet filminstruktør fra Den Danske Filmskole i 2009 og er antropolog med studier i Danmark og Frankrig. Han har for nyligt haft premiere på den kritikerroste dokumentarfilm "Fædre og Sønner".

Om Filmen:
Den danske stjerne-arkitekt Jan Gehl og hans hold af arkitekter har en humanistisk mission. De vil generobre byerne efter bilernes invasion og indrette byer i menneskeskala, så de bygger på livskvalitet og bæredygtighed.
Gehls fokus på sammenhængen mellem menneskeskabt miljø og livskvalitet bakkes op af arkitekter og byplanlæggere i hele verden. "The Human Scale" formidler Gehls mangeårige arbejde med byplanlægning i dansk og international kontekst.

Earlier Event: September 30
Newly Single
Later Event: October 4
Værelse 304