Back to All Events

Manenberg

  • VerdensKulturCentret 7 Nørre Allé København N, 2200 Denmark (map)

Om filmen:

Filmen er en historie om to unge 'Cape Coloureds', der kæmper for at skabe mening i ruinerne af det Sydafrikanske post-apartheid slumkvarter. Manenberg er en forstad til Cape Town, som blev bygget under apartheid-regimet for at huse sorte familier med lav indkomst. I dag et nedslidt og overbefolket slum-område med enorme sociale problemer, hvor udsigten til at blive gangster er større end udsigten til at skabe noget nyt i ruinerne af fortiden - men også med stærke bånd imellem beboerne i de faldefærdige rækkehuse. Baseret på 5 års løbende antropologisk feltarbejde, inviterer filmen publikum helt tæt på livet af Warren, Fazline og deres familier. Det er en intim film om at vokse op under barske vilkår og svære omgivelser, om familie, om livet og dets konflikter. Det er en film om hverdagen og om fremtidens drømme.

Prisen er inkluderet film, mad og debat.

Billetsalg åbner snart.

Earlier Event: April 25
De Tre Benspænd
Later Event: May 3
Danmark