Auteur er et initiativ opstartet under  det selvstændige produktionsselskab Elk Film. Vi er et passioneret lille team, som holder til på Amager.  Vores ypperste opgave er at sikre en særlig oplevelse omkring en film, hvor alle deltagere kan engagere sig og møde kunstneren bag filmen direkte i øjenhøjde.


DSC_0683 (2).JPG

Niels Elbæk

Event Manager

Niels er event manager på Auteur Film. Han er uddannet cand.comm med Internationale Udviklingsstudier og har arbejdet mange år i bog- og filmbranchen med udvikling og markedsføring af bøger, film og events med forfattere og instruktører.

sofie.jpg

Sofie H Johannesen

Projektleder

Sofie er projektleder og event koordinator på Auteur. Hun er uddannet Visuel Antropolog og arbejder som freelance film konsulent. Sofie er ansvarlig for den overordnede planlægning, kommunikation med instruktører og venues samt afvikling af vores arrangementer.

DSC_0687 (2).JPG

Andreas Dalsgaard

Stifter og konsulent

Andreas er manden bag Auteur og ansvarlig for den overordnede administration af Auteur. Andreas er uddannet antropolog og film-instruktør fra den danske filmskole. Andreas er instruktør, producer og grundlægger af filmselskabet Elk Film.