Biblioteker og Interesseorganisationer


Et filmforedrag er en rigtig god og engagerende måde at få indsigt i en tematik samt debattere relevante problemstillinger. Instruktøren vil selv præsentere og tale om sine oplevelser med filmen, samt invitere publikum til at stille spørgsmål. Desuden engagerer vi gerne andre aktuelle oplægsholdere i et givent arrangement, hvis dette ønskes. Et filmforedrag varer normalvis én til to timer efter selve filmvisningen. Vi tilbyder gratis PR-materiale og varetager alle praktiske foranstaltninger både før og under arrangementet inklusiv: booking - kontakt til instruktør - forberedelse af debatoplæg - teknisk support - eksekvering samt kuratering af arrangementet - PR (I samarbejde med det pågældende bibliotek/organisation).

Målgruppen er først og fremmest brugere og ansatte på landets folkebiblioteker. Vi udbyder et bredt udvalg af film og instruktører, og alle vores arrangementer tilrettelægges altid specielt efter jeres personlige behov og ønsker. 

Tag et kig i vores instruktørgalleri for inspiration eller kontakt os for helt nye og spændende premieretitler.

Film & Foredrags arrangement med instruktøren inkl. alle omkostninger. Ubegrænset antal deltagende. Vejledende pris ml. 3000-7000 kr. Hvert arrangement udarbejdes efter aftale med instruktør, distributør og producer.


Eksempler på pakkeløsning:

Forud for arrangementet:
Auteur sørger for kontakt til instruktøren og forbereder denne på deres rolle som vært. Hvis der ønskes flere oplægsholdere til arrangementet vil Auteur sørge for kontakten til disse.


Afvikling af arrangement:
Auteur's moderator sørger for fremvisning af filmen. Efter filmfremvisningen vil vi lægge op til debat med instruktøren og publikum. Der vil være mulighed for spørge instruktøren ind til spørgsmål såsom motivationen bag filmen, filmens dramaturgi, erfaringer under optagelserne, etiske problemstillinger etc. Der vil også blive lagt op til en mere generel debat.


TEMA/ ER DEMOKRATI VEJEN FREM?

Filmscreening af 'Life is Sacred' med besøg af instruktør Andreas Dalsgaard.

Vold er hverdag i Colombia, hvor narkokartellerne i årtier har fastholdt landet i en væbnet konflikt, og hvor næsten alle familier har mistet en af deres kære. Men den uortodokse præsidentkandidat Antanas Mockus gør hvad han kan for at vende den onde cirkel med en fantasifuld og positiv valgkampagne. Og han har erfaringen med sig. Som borgmester i Bogotá fik han iført Superman-dragt og med en ubændig tillid til det gode i sine medborgere bugt med både tårnhøje 'crime-rates', uvorne studerende og folks dårlige trafikvaner. Hans idealisme er dog både hans styrke og hans svaghed i et korrupt, politisk system, hvor hans modpart spiller et beskidt spil, og hvor folket har mistet troen på selv at kunne gøre en forskel. Mockus får hjælp af den 22-årige aktivist Katherine, der selv har mistet sin far i den bitre konflikt.

Debattens indhold
'Life is sacred' danner udgangspunkt for en debat om, hvordan man skaber kulturel forandring og innovation i et samfund. Antanas Mockus ideer har inspireret politikere i mange lande, deriblandt Alternativet i Danmark. 

Andre oplægsholdere

  • Lokale politikere og politiske aktivister
  • Eksperter med indsigt i politiske bevægelser
  • Eksperter på Colombias samfund og politik
Life-is-Sacred_04.jpg